De draagbare goede de prijsdraad van 4K/de draadloze monitor zijn op verkoop

October 27, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De draagbare goede de prijsdraad van 4K/de draadloze monitor zijn op verkoop

De draagbare goede de prijsmonitor van 4K is op verkoop

 

De 4K-monitor is een draagbare vertoning met een het schermgrootte van 15,6 duim. Zijn resolutie is tot 4K, met duidelijke en gevoelige beeldgevolgen. Met aanrakingsfunctie in tien punten, kunt u van een ervaring van uitstekende kwaliteit genieten onovertroffen door mobiele telefoons. De prijs van $180~$298 is ook zeer dicht aan de mensen, en de geinteresseerde gebruikers kunnen aandacht aan het besteden.

                            laatste bedrijfsnieuws over De draagbare goede de prijsdraad van 4K/de draadloze monitor zijn op verkoop  0

De draagbare monitor van 4gebruikt een IPS paneel met uitstekende kleurenmogelijkheden en van 100% dci-P3 kleurengammadekking, die volkomen elk kleurendetail van het beeld voorstelt. De ultra-brede het bekijken hoek van 178° behandelt de meeste gebruiksscenario's. Of u zit, ligt of op uw maag ligt, kunt u van de gevoelige en levendige het schermbeelden genieten.

                 laatste bedrijfsnieuws over De draagbare goede de prijsdraad van 4K/de draadloze monitor zijn op verkoop  1

Het gebruikt een CNC metaalkader, dat, terwijl ook het verstrekken van een uiterst lichte en dunne greep duurzaam en slijtvast is. Het dunste deel is slechts 4mm, wat dunner is dan een mobiele telefoon.

                    laatste bedrijfsnieuws over De draagbare goede de prijsdraad van 4K/de draadloze monitor zijn op verkoop  2

Draagbaar is ook zeer rijk aan verbindingservaring. De twee interfaces type-C steunen gelijktijdige output en vertoning van mobiele telefoons en computers. De multi-bronnen over hetzelfde scherm staan u toe om dagelijks werk en vermaak efficiënter uit te voeren. De gebundelde mobiele spelsimulator staat ook mobiele spelen toe om een ervaring van het raads game-like gokken te bereiken.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Angel
Tel. : 86-13603009901
Fax : 86-755-2837-7159
Resterend aantal tekens(20/3000)