DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT

October 26, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT

Na het werk, zijn onze behoeften aan monitors gediversifieerd. Toen ik in universiteit was, was het scherm van het 24 duimgokken onze favoriet. Zijn kleine grootte neemt geen ruimte op en het kan de wens van „slaapzaalgokken“ ook tevredenstellen. Na werk, die de ingewikkelde en hinderlijke interface van het computerwerk het onder ogen zien, zijn de grote schermen de nieuwe hoofdvraag begonnen te worden. En wij vergen nog spelen om ons mening en lichaam wanneer wij van te ontspannen het werk zijn, wat zouden moeten wij doen? Het grote gebogen scherm is de beste keus, d.w.z., het kan een brede computerinterface behouden geworden, en het kan het spelscherm ook maken in een boog verschijnen zonder ernstige visuele moeheid te veroorzaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  0

 

 

En wat vandaag aan onze evaluatieruimte kwam is het 34 duim1500r gebogen scherm van CNHOPESTAR. Zijn goede vertoningsprestaties, stevig vakmanschap en uitstekende price-performance verhouding maken ons zich verfrist. Zo hoe presteert het? Volg het artikel te weten te komen.

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  1

 

Verschijningsontwerp: eenvoudig en zonder pretentie; eenvoudig en veelzijdig

 

De buiten verpakking van JYS340W gebruikt het eenvoudigste kraftpapier-document verzegelende vakje. De kenmerken van sommige producten worden kort hierboven samengevat. Naast het vertoningslichaam, omvat de verpakking ook een machtsadapter en een DP-kabel van vertoningsgegevens.

 

In het kaderontwerp, is de verwerking van CNHOPESTAR JYS340W nog zeer goed. Het heeft een smallere kadercontrole in hetzelfde niveau van producten. Met de kromming van 1500R, kijkt de voorzijde zeer interessant.

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  2

 

De rug van de monitor keurt ook hetzelfde steen zwarte ontwerp goed zoals de voorzijde. Het centrum van de rug van de monitor gebruikt een cirkel RGB licht. Het verlichtingseffect is rustig en beheerst. Het gebruik van het in het bureau zal niet de vrienden bij het tegenovergestelde werkstation beïnvloeden. Het steunt ook het aanpassen van het in de OSD-montages.

 

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  3

 

In termen van afbuigingshoek, steunt de vertoning veelvoudige afbuigingsmethodes zoals op en neer, verticale omwenteling, en horizontale omwenteling. Het ergonomische ontwerp ontspant de stekel en de hals en geeft spierdruk vrij. Tegelijkertijd, kan de hoogtehoek worden aangepast zodat de gebruikers de beste het bekijken hoek kunnen ervaren.

 

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  4

 

OSD-montages: multi-zeer belangrijke verrichting; klassiek en makkelijk te gebruiken

 

In termen van interfaces, voor het plaatsen en kostenoverwegingen, zijn er geen teveel interfaceoplossingen, die praktischer in het algemeen en eenvoudig zijn. Uitgerust met 1 DP-interface, 2 interfaces van HDMI 2,0 en een AUDIO audio-interface

 

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  5

 

In de daadwerkelijke ervaring, voelden wij volledig het stuitende die effect door deze 34 duim1500r kromming wordt gebracht met een 21:9verhouding het scherm, vooral in de het bekijken ervaring, als de bron inheemse 21:9verhouding playback steunt, dan het zullen hebben dezelfde film-lettende op ervaring die het theater, met dit scherm, de kleurenreproductie beter is, en is het algemene film-bekijkend pakket zeer sterk en immersive.

 

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  6

De voordelen van de 21:9verhouding worden ook weerspiegeld in sommige bureauscenario's, zoals de k-Lijn grafiek wanneer het bekijken de effectenbeurs. De inhoud op het traditionele 16:9scherm dat is wordt getoond niet zo rijk. De vergelijking tussen de minieme lijn en de uurlijn het kan niet zo duidelijk zijn.

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  7

Bovendien tijdens verwerkingsbeelden, is het beeld op dit scherm wordt getoond vollediger, en het deel en het geheel dat dat kunnen worden gezien zijn meer verenigd.

 

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  8

 

In het multitasking scenario, kan de 21:9verhouding het scherm de vertoningsverhouding van twee of meer inhoud meer overeenkomstig de normale logica ook maken, en zal niet te smal lijken.

 

laatste bedrijfsnieuws over DE MONITOR VAN HET DE DUIMwqhd 120HZ GOKKEN VAN HOPESTAR 34 - JYS340W-OVERZICHT  9

 

Het eenvoudige ontwerp, het krachtige vertoningspaneel en het 2K+120Hz-scherm met 1500R-kromming maken me een sterke indruk van de JYS340W-monitor handhaven.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Angel
Tel. : 86-13603009901
Fax : 86-755-2837-7159
Resterend aantal tekens(20/3000)