E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen

August 27, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen

1.

De laatste jaren, zijn de e-sporten spelen heet geweest, en de de industrieketen is in volledige schommeling. More and more spelers beginnen e-sporten spelen te contacteren. Onder deze hitte, allerlei zijn e-sporten notitieboekjes, e-sporten toetsenborden en muizen, e-sporten monitors en andere verwante apparaten opgesprongen. , Een onontbeerlijk materiaal op de Desktop van de spelers is geworden.
De vertoning die de taak draagt om de spelschermen outputting is één van de belangrijke randapparatuur die de prestaties van spelers in e-sporten beïnvloedt. Verkrijg belangrijke voordelen in concurrerende spelen en verhoog het het winnen tarief.
Nochtans, op het ogenblik wanneer de term „e-sporten“ een hotspot is geworden, is de kwaliteit van producten in de e-sporten vertoningsmarkt ongelijk. Vele ondernemingen hebben hotspots van e-sporten opgenomen, en zij verwarren het publiek met diverse complexe parameters, die vele Xiaobai maken wanneer het winkelen. Ik voel verward en weet niet het hoe te om te kiezen die me werkelijk van een menigte van vertoningsproducten aanpast. In feite, als u een monitor wilt kiezen die voor e-sporten spelen werkelijk geschikt is, moet u slechts aandacht aan een paar kernparameters van de monitor besteden.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  0

1.1. Vernieuwingsfrequentie: het meest significante verschil tussen gokkenmonitors en andere monitors
Wij allen weten dat het dynamische die beeld op de monitor wordt getoond hoofdzakelijk samengesteld uit verscheidene statische afbeeldingen is die onophoudelijk worden gespeeld. In theorie, de meer die statische afbeeldingen per eenheidstijd worden getoond, hoger de zachtheid van het beeld. De maximum gesteunde vernieuwingsfrequentie van de monitor verwijst naar het maximumaantal beelden dat de monitor in 1 tweede kan tonen. Als de maximum gesteunde vernieuwingsfrequentie van een monitor 60Hz is, betekent het dat het tot 60 beelden in 1 tweede kan tonen.
De grootste die eigenschap van gokkenmonitors met gewone monitors wordt vergeleken is dat de vernieuwingsfrequentie gokkenmonitors vaak veel hoger is dan dat van gewone monitors. In e-sporten spelen, heeft de vertoning een hogere vernieuwingsfrequentie die de zachtheid van het spelscherm effectief verbeteren, het schermvlek verminderen, en spelers kan toestaan om vijanden nauwkeuriger te vinden en spelvoordelen bereiken. De vroege die producten als „e-sporten monitors geadverteerd“ hebben over het algemeen een vernieuwingsfrequentie van 120Hz. De laatste jaren, is 144Hz geleidelijk aan een standaardconfiguratie geworden, en 165Hz is de heersende stroming in de huidige markt geworden. De producten met hoog-Beëindigen het plaatsen kunnen zelfs met 240Hz zijn of zelfs 360Hz-is de vernieuwingsfrequentie, „hoge vernieuwingsfrequentie“ nog één van de kernparameters van gokkenmonitors

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  1

2.The de reactietijd van een vertoning wordt over het algemeen bepaald op twee die manieren, één waarvan naar de tijd verwijst tussen signaalinput en daadwerkelijke beeldoutput wordt vereist, en andere verwijst naar de verandering van pixel in het vertoningspaneel van één die kleur aan een andere de tijd door voor de kleur wordt vereist. Momenteel, zijn de twee heersende stromingsmeetmethoden G2G en MPRT. De eerstgenoemde is grayscale reactietijd, die naar de tijd verwijst het voor een pixel neemt om de omzetting te voltooien van één kleur in een andere, terwijl de laatstgenoemde de tijd vertegenwoordigt dat het pixel onophoudelijk zichtbaar is.
Van het e-sporten de voorwaarden spelslagveld veranderen vaak, en de spelers voor de monitor moeten vaak snel reageren. Voor e-sporten spelen, is de reactietijd van de vertoning natuurlijk zo kort mogelijk, omdat de reactietijd direct naturalness en de zachtheid van het de transformatieproces van het vertoningsscherm beïnvloedt. Langer de reactietijd, de minder reactietijd verlaten voor de speler. Het scherm zal ook aan nabeelden naar voren meer gebogen zijn, die de ervaring van de speler zullen verminderen.
De reactietijd van gewone IPS paneelvertoningen is over het algemeen rond 4ms, en de reactietijd van sommige vertoningen kan zelfs zijn meer dan 8ms. Smeren is gemakkelijk om in scènes voor te komen die hoge snelheidsanimatie vereisen. De reactietijd van huidige die heersende stromingsproducten voor e-sporten monitors met spelen worden ontworpen aangezien het hoofdgebruiksscenario fundamenteel onder 2ms is.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  2

3.Resolution: bepaalt de fijnheid van het beeld
De resolutie is de meest bekende parameter van vertoningsproducten behalve de het schermgrootte. Het vertegenwoordigt het aantal pixel in de verticale en horizontale richtingen van het scherm en bepaalt hoeveel pixel elk kader van het spel uit bestaat.
Onder dezelfde het schermgrootte, hoger de beeldschermresolutie, hoger de fijnheid van de spelbeelden op het scherm. Terwijl de spelers een betere beeldervaring kunnen hebben, kunnen zij kleine details in de hoeken gemakkelijker ook vinden.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  3

4. Hoe te kopen: saldo volgens de algemene toewijzingsbegroting
De drie kernparameters van een e-sporten vertoning zijn zoals hierboven. „De e-sporten prestaties“ van een e-sporten vertoning zijn fundamenteel bepaald tegen de resolutie, vernieuwingsfrequentie en reactietijd van de vertoning. Nu, sommige gokkenmonitors toegevoegd=hebben= extra eigenschappen zoals brede kleurengamma, de veranderlijke vernieuwingsfrequentie g-Sync van AMD FreeSync/NVIDIA, spelwijze, RGB verlichtingsgevolgen enz. Bijvoorbeeld, Philips-hebben de gokkenmonitors hoge vernieuwingsfrequenties en Adaptative Synchronisatie. Naast de technologie van de frequentieomzetting, is het ook uitgerust met een SmartImage-spelwijze, die de helderheid van het scherm kan aanpassen om spelers te helpen vijandelijke sneller vinden en een snelheidsvoordeel bereiken. Natuurlijk, zijn deze koele eigenschappen het suikerglazuur op de cake, of u koele e-sporten spelen kunt spelen, de meeste kernparameters ook afhangen van de vernieuwingsfrequentie en reactiesnelheid.
Is het waar dat hoger de drie parameters van vernieuwingsfrequentie, reactiesnelheid en resolutie, beter? Duidelijk, is de daadwerkelijke keus niet zo eenvoudig. De vernieuwingsfrequentie van de monitor bepaalt het maximumaantal beelden dat de monitor in 1 tweede kan tonen, maar wat bepaalt werkelijk hoeveel beelden kan het spelprogramma is de output in 1 tweede de prestaties van de computer van de speler zelf. Als uw computer jaren geleden een oud platform velen is, dan zal het kopen van een e-sporten monitor met top-level parameters niet toevoegen veel aan uw e-sporten ervaring-speelt 30 kaderspelen op een 320Hz-monitor Er niet veel verschil in ervaring van het spelen van een 30 kaderspel op een 60Hz-monitor is.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  4

5. Samenvatting: Bekijk de drie parameters om te kopen
De vernieuwingsfrequentie, de reactietijd, en de resolutie zijn de drie kernparameters van gokkenmonitors. De vertoning met hoge vernieuwingsfrequentie en korte reactietijd staat spelers toe om een meer vlote en snellere gokkenervaring in e-sporten spelen te verkrijgen, sneller reageren, en bereikt spelvoordelen; de resolutie bepaalt de fijnheid van het spelscherm. High-resolution monitors vereisen ook hogere computerprestaties. Daarom wanneer de kopende gokkenmonitors, de resolutie en de vernieuwingsfrequentie monitors in evenwicht brengen kiest u volgens de algemene prestaties van de computer en uw persoonlijke begroting.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  5

 

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Angel
Tel. : 86-13603009901
Fax : 86-755-2837-7159
Resterend aantal tekens(20/3000)