E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen

December 22, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen

E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen

De laatste jaren, zijn de e-sporten spelen heet geworden, en de de industrieketen is in volledige schommeling. More and more spelers beginnen in contact met e-sporten spelen te komen. Onder dit enthousiasme, diverse zijn e-sporten notitieboekjes, e-sporten de toetsenborden en de muizen, de e-sporten monitors en andere verwante apparaten opgesprongen. , Een onontbeerlijk materiaal op de Desktop van de spelers is geworden.

De vertoning die de taak draagt om de spelschermen outputting is één van de belangrijke randapparatuur die de prestaties van spelers in e-sporten beïnvloedt: een vertoning die goed in diverse aspecten zoals resolutie presteren, de vernieuwingsfrequentie, en de reactiesnelheid, staan spelers toe om snel op het slagveld te veranderen. Verkrijg belangrijke voordelen in concurrerende spelen en verhoog het het winnen tarief.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  0

Nochtans, op het ogenblik wanneer de term „e-sporten“ een hotspot is geworden, is de kwaliteit van producten in de e-sporten vertoningsmarkt ongelijk. Vele ondernemingen hebben hotspots van e-sporten opgenomen, en zij verwarren het publiek met diverse complexe parameters, die vele Xiaobai maken wanneer het winkelen. Ik voel verward, weet ik niet het hoe te om te kiezen die me werkelijk van een menigte van vertoningsproducten aanpast. In feite, als u een monitor wilt kiezen die voor e-sporten spelen werkelijk geschikt is, moet u slechts aandacht aan een paar kernparameters van de monitor besteden.

Vernieuwingsfrequentie: het meest significante verschil tussen gokkenmonitors en andere monitors

Wij allen weten dat het dynamische die beeld op de monitor wordt getoond hoofdzakelijk samengesteld uit verscheidene statische afbeeldingen is die onophoudelijk worden gespeeld. In theorie, de meer die statische afbeeldingen per eenheidstijd worden getoond, hoger de zachtheid van het beeld. De maximum gesteunde vernieuwingsfrequentie van de monitor verwijst naar het maximumaantal beelden dat de monitor in 1 tweede kan tonen. Als de maximum gesteunde vernieuwingsfrequentie van een monitor 60Hz is, betekent het dat het tot 60 beelden in 1 tweede kan tonen.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  1

 

Reactietijd: de overwinning of de nederlaag zijn binnen een paar milliseconden

De reactietijd van de vertoning heeft over het algemeen twee die definities, één waarvan naar de tijd verwijst tussen signaalinput en daadwerkelijke beeldoutput wordt vereist, en andere verwijst naar de verandering van pixel in het vertoningspaneel van één die kleur aan een andere de tijd door voor de kleur wordt vereist. Momenteel, zijn de twee heersende stromingsmeetmethoden G2G en MPRT. De eerstgenoemde is de tijd van de grijs-schaalreactie, die naar de tijd verwijst het voor een pixel neemt om de omzetting te voltooien van één kleur in een andere, terwijl de laatstgenoemde de tijd vertegenwoordigt dat het pixel onophoudelijk zichtbaar is.

Van het e-sporten de voorwaarden spelslagveld veranderen vaak, en de spelers voor de monitor moeten vaak snel reageren. Voor e-sporten spelen, is de reactietijd van de vertoning natuurlijk zo kort mogelijk, omdat de reactietijd direct naturalness en de zachtheid van het de transformatieproces van het vertoningsscherm beïnvloedt. Langer de reactietijd, de minder reactietijd verlaten voor de speler. Het scherm zal ook aan nabeelden naar voren meer gebogen zijn, die de ervaring van de speler zullen verminderen.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  2

 

Resolutie: bepaalt de fijnheid van het beeld

De resolutie is de meest bekende parameter van vertoningsproducten behalve de het schermgrootte. Het vertegenwoordigt het aantal pixel in de verticale en horizontale richtingen van het scherm en bepaalt hoeveel pixel elk kader van het spel uit bestaat.

Onder dezelfde het schermgrootte, hoger de beeldschermresolutie, hoger de fijnheid van de spelbeelden op het scherm. Terwijl de speler een betere beeldervaring kan hebben, is het ook gemakkelijker om kleine details in de hoeken te vinden. Neem als voorbeeld „PUBG“. Het is ook een 27 duimmonitor. De vijandelijke 300 meters weg in het spel kunnen slechts door een paar pixel in de 1080p-monitor worden vertegenwoordigd, die onscherp kijken, terwijl op een 2K-resolutiemonitor. In het midden, hoewel de grootte van het cijfer over hetzelfde is, zal het overzicht duidelijk zichtbaar zijn.

laatste bedrijfsnieuws over E-sporten monitorparameters, hoe zou moeten ben ik het ingewikkeld kopen? U zult na het lezen van dit begrijpen  3

Hoe te kopen: Volgens de algemene toewijzingsbegroting aan saldo

De drie kernparameters van een e-sporten vertoning zijn zoals hierboven. „De e-sporten prestaties“ van een e-sporten vertoning zijn fundamenteel bepaald tegen de resolutie, vernieuwingsfrequentie en reactietijd van de vertoning. Nu, hebben sommige gokkenmonitors extra eigenschappen zoals brede kleurengamma, AMD FreeSync/NVIDIA g-Sync toegevoegd de veranderlijke vernieuwingsfrequentie, spelwijze, RGB verlichtingsgevolgen, bijvoorbeeld, Philips-gokkenmonitors hoge vernieuwingsfrequenties heeft en Adaptative Synchronisatie naast de technologie van de frequentieomzetting, het is ook uitgerust met een SmartImage-spelwijze, die de helderheid van het scherm kan aanpassen om spelers te helpen vijanden sneller vinden en een snelheidsvoordeel bereiken. Natuurlijk, zijn deze koele eigenschappen het suikerglazuur op de cake, of u koele e-sporten spelen kunt spelen, de meeste kernparameters ook afhangen van de vernieuwingsfrequentie en reactiesnelheid.

Kies HOPESTAR, zult u een uitstekende gokkenmonitor, om zich bij ons welkom heten aan te sluiten kopen.

 
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Angel
Tel. : 86-13603009901
Fax : 86-755-2837-7159
Resterend aantal tekens(20/3000)